Perinteisen Jäsenkorjauksen täydennyskoulutus Karjalohjalla 30.9–1.10.2017

Perinteisen Jäsenkorjauksen kurssilla Karjalohjalla kerrataan peruskurssilta tuttuja otteita. Otteita kerrataan pareittain vaihtohoidoilla. Kurssin opettajina toimivat Senja Paldanius, Anja Filppula, Tapio Halmetoja, Leena Parkkila ja Markku Toikkanen. Lisäksi kurssilla on kaksi vierailevaa luennoitsijaa: Sairaanhoitaja (YAMK) Katja Eskelinen ja filosofian tohtori Tuija Lahtinen.

Kurssin hinta on 180 € ja kesto yhteensä 18 tuntia. Hintaan sisältyy yhteismajoitus Villa Vanhassa Passissa (omat vuodevaatteet mukaan) ja aamupala. Muut ruokailut ovat omakustanteisia. Käytössä on hyvät keittomahdollisuudet.

Ilmoittautua voit sähköpostitse senja(at)paldanius.fi. Ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetetään lasku.

Tervetuloa mukaan kertaamaan Perinteisen Jäsenkorjauksen perusteita!

Syksyn kuulumisia

Syksy on ollut kiireistä aikaa. Yksi kohokohdista olivat I Love Me -messut, jotka järjestettiin Helsingin messuhallissa. Olimme Jäsenkorjaus-ryhmän kanssa nyt kolmatta kertaa paikalla tekemässä näytöshoitoja. Ensi vuodenkin messupaikka on jo varattu.

Uuttakin olen ehtinyt syksyn mittaan opiskelemaan. Kauhajoen opistolla järjestettiin viikonloppukurssi Lymfasta.

Jatka artikkelin Syksyn kuulumisia lukemista

Jäsenkorjaus – Kalevalainen vai Perinteinen?

Jäsenkorjaus on kiputilojen ja tuki-ja liikuntaelinten sairausten hoitomuoto, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa kansanperinteessä. Jäsenkorjauksessa koko keho käydään läpi jalkapohjista kallonrajaan saakka.

Minulta kysytään usein, mikä ero Perinteisellä ja Kalevalaisella Jäsenkorjauksella on. Vastaus on, että ero liittyy yhdistyksen toimintaan ja tavoitteisiin. Perinteinen Jäsenkorjaus ry syntyi vuonna 2009, kun osa meistä Kalevalaisista Jäsenkorjaajista päätti jatkaa hoito- ja opetustyötä uuden yhdistyksen alla.

Jatka artikkelin Jäsenkorjaus – Kalevalainen vai Perinteinen? lukemista