Jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus on kehon suostuttelemista normaaliin, luontaiseen olotilaan. Yhdistän hoitotyössäni klassiseen hierontaan jäsenkorjauksen menetelmiä. Perinteinen jäsenkorjaus on suomalaisten ikioma perinnehoito. Tuvan penkillä peräkanaa istuen kylien parantajat hoitivat apua hakemaan tulleita vaivaisia. Lihakset, lihaskalvot, nivelsiteet ja nivelet availlaan liikettä apuna käyttäen. Asiakas osallistuu liikkeiden tekemiseen jossain määrin. Hoitoa ei siis tehdä kokonaan maaten hoitopöydällä.

Jäsenkorjaus sopii lähes kaikille

Jäsenkorjaus aloitetaan useimmiten nilkoista, vaikka vaiva tuntuisi olevan niskassa tai selässä. Tarkastellaan jalkojen mittaeroa ja käsitellään nilkat. Hoidetaan polvet ja reidet. Tarkastellaan lantion asento, hoidetaan hoitopöydällä maaten ja vielä sitten istuenkin. Penkillä istuttaessa availlaan selkää. Vanha kansa käytti sanontaa ”perskynkkä”. Pyritään löytämään puolierot niin jaloista, kuin käsistäkin. Tarkastellaan hartialinjaa ja pään asentoa. Jokainen nivel ja lihas, unohtamatta lihaskalvoja pyritään tasapainottamaan. Aina ei kuitenkaan saada kaikkea ”korjattua” yhdellä käynnillä. Jäsenkorjaus tehdään kipu- ja liikeratoja ylittämättä. Jäsenkorjauksessa hoitokertaan varataan aikaa tunnista kahteen tuntiin.

Varaa aika hoitoon

 • Jäsenkorjaus sopii lähes kaikille
 • Yksilöllisyys otetaan aina huomioon
 • Hoidossa edetään asiakkaan ehdoilla. Hoito ei ole ”niksauttelua ja naksauttelua”

Asiakkaideni kokemuksia

4,8 16 arvostelua

 • Avatar S. ★★★★★ 7 kuukautta sitten
  Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, ja keho kiittää
 • Avatar J.J. ★★★★★ 9 kuukautta sitten
  Ihan uskomaton apu yhdellä kerralla tuskaiseen alaselkäkipuun. Ammattitaitoa, jota ei voi kuin ihailla!!
 • Avatar J.A. ★★★★★ 10 kuukautta sitten
  Uskomaton taituri! Hoidon jälkeen jaksaa kerta toisensa jälkeen ihmetellä kuinka kivut katoaa ja keho vaan voi paremmin. Riskitön ja rautainen ammattilainen joka tietää mitä tekee. Parempaa ei ole!
 • Avatar Y.H. ★★★★★ vuosi sitten
  Varma, osaava, rento työote. Viihtyisä hoitotila.
 • Avatar P.A. ★★★★★ 3 vuotta sitten
  Kanta-asiakas jo 3 vuoden ajan.